
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 190 °C. Pak een bakplaat (20 cm × 30 cm) en bekleed hem met bakpapier.
Meng de havermout, eieren, proteïnepoeder, kaneel en melk in een kom. Smelt de chocolade en kokosolie au bain-marie.
Giet de helft van het chocolademengsel in de kom met havermout en voeg de geraspte appels en het bakpoeder toe. Zet de andere helft van de chocolade even apart.
Roer het mengsel door, zet het op de bakplaat en bak het voor ongeveer 25-30 minuten bij 180-190 °C.
Bereid ondertussen het glazuur: Meng de andere helft van de chocolade met kwark.
Laat het gebak na het bakken even afkoelen en bestrijk hem dan met het chocoladeglazuur.
Voor bain-marie heeft u 2 pannen van verschillende grootte nodig die in elkaar passen, maar waarbij de bodem van een kleinere pan de bodem van een grotere pan niet raakt – u kunt ook een pan en een kom (het beste glazen of roestvrijstalen) gebruiken waarin u de ingrediënten zult smelten. Doe een beetje water in de pan en breng het aan de kook. Zet dan het vuur laag en plaats de kom met de ingrediënten voorzichtig erop - de bodem van de kom mag het water niet aanraken. Laat de chocolade en de kokosolie op deze manier smelten boven de hete stoom en roer het de hele tijd door.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Heerlijk broodje. Ik maak dus een dubbele portie en doe het in een kleinere vorm. Toen ik het volgens het recept maakte en op een bakplaat legde, was het een pannenkoek.
Automatische vertaling
Goededag, hartelijk dank voor het recept. Ik heb fruit aan het broodje toegevoegd en een lepel honing aan de kwark toegevoegd. 🤭
Automatische vertaling