
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 190 °C.
Smelt kokosolie met honing samen op een koekenpan.
Voeg havervlokken, noten en amandelen toe, roer en bak voor 5 minuten op een matig vuur. Zet het daarna even opzij.
Pel de appels en snij het klokhuis eruit. Snij de appel vervolgens in kleinere stukjes, doe ze in de pan en schenk er 200 ml kokend water in.
Kook voor ca 12 minuten op een matig vuur.
In de tussentijd zet een bakplaat neer klaar en leg er een vel bakpapier op.
Verspreid de gekookte appels op de bakplaat, bestrooi met rode bosbessen, gebakken vlokken met noten en amandelen en bak voor 25-30 minuten op 180-190°C.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
koel
Automatische vertaling
koel
Automatische vertaling