
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Vul een pan met water, breng het aan de kook, voeg zout toe en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Voeg de fijngesneden ui toe en bak ongeveer 5 minuten op een matig vuur.
Voeg de gesneden teentjes knoflook toe aan de koekenpan en laat ze 2 minuten intrekken.
Giet de gesneden tomaten erbij, voeg de tijm en rozemarijn toe, zout en peper en laat het 10 minuten sudderen.
Verwarm intussen de oven voor op 180°C, pak een ovenschaal met een diameter van 25 cm voor en snijd beide stukken mozzarella in grotere stukken.
Meng het tomatenmengsel met de gekookte pasta, ricotta en 1 gesneden mozzarella.
Zet het pastamengsel in een ovenschaal en leg de rest van mozzarella erop.
Zet de schaal in de oven en bak voor ongeveer 20 minuten op 180°C. Garneer de gebakken pasta met verse basilicumblaadjes en serveer.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
.
Automatische vertaling