
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Verwarm de oven voor op 180 °C en zet een ovenschaal klaar.
Maak de kipfilets schoon, doe er zout en peper over.
Maak de aardappelen grondig schoon met een borstel onder stromend water, maar schil ze niet. Snijd ze vervolgens in vieren en bestrooi ze met zout.
Doe de kipfilets met aardappelen in de ovenschaal.
Klop de room, kippenbouillon, tijm, rozemarijn, olijfolie en mosterd door elkaar en giet dit mengsel over het vlees en de aardappelen.
Plaats alles in de oven en bak gedurende 30-40 minuten op 180 °C.
Haal de ovenschaal uit de oven, voeg een handvol verse spinazie toe, laat even afkoelen en serveer dan.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Het idee zelf is geweldig en volgens het recept dat ik heb gemaakt en de aardappelen kwamen er rauw uit en de saus lijkt niet op een saus maar op water, de room is zeker vetter 18% is minstens, het moet veel langer dan 30-40 minuten worden gekookt Ik wed dat het een uur of zelfs meer is
Automatische vertaling
In plaats van roomsaus wordt er water gebruikt. Omdat de aardappelen nog rauw waren, bakte ik ze 1 uur en 10 minuten op 180 °C. Het smaakt lekker.
Automatische vertaling
Na 35 minuten zijn de aardappelen nog niet echt zacht. Je moet ze dus eerst in de oven doen. Maar het vlees was heerlijk. Ik heb er rijstroom aan toegevoegd, zoals in het recept staat, en ik kan gerust zeggen dat ik nog nooit zo mals en gaar vlees heb gegeten! Het recept is heerlijk als licht diner 👍 Een werkelijk heerlijke combinatie!
Automatische vertaling