ZoekenZoekenoznámeníMeldingMijn accountMijn accountCartCart 0
Ik wil koken Winkel Over ons Neem contact met ons op

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C en zet een ovenschaal klaar.

2

Maak de kipfilets schoon, doe er zout en peper over.

3

Maak de aardappelen grondig schoon met een borstel onder stromend water, maar schil ze niet. Snijd ze vervolgens in vieren en bestrooi ze met zout.

4

Doe de kipfilets met aardappelen in de ovenschaal.

5

Klop de room, kippenbouillon, tijm, rozemarijn, olijfolie en mosterd door elkaar en giet dit mengsel over het vlees en de aardappelen.

6

Plaats alles in de oven en bak gedurende 30-40 minuten op 180 °C.

7

Haal de ovenschaal uit de oven, voeg een handvol verse spinazie toe, laat even afkoelen en serveer dan.

Auteur van het recept
Team van Gezonde Eters
Maak uw receptenboek aan
  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij

Deel uw ervaringen en tips met anderen

Natalia Sadowska
13. juni 2025

Het idee zelf is geweldig en volgens het recept dat ik heb gemaakt en de aardappelen kwamen er rauw uit en de saus lijkt niet op een saus maar op water, de room is zeker vetter 18% is minstens, het moet veel langer dan 30-40 minuten worden gekookt Ik wed dat het een uur of zelfs meer is

Automatische vertaling

Zuzana Gulová
05. mei 2025

In plaats van roomsaus wordt er water gebruikt. Omdat de aardappelen nog rauw waren, bakte ik ze 1 uur en 10 minuten op 180 °C. Het smaakt lekker.

Automatische vertaling

Jana Nováková
07. april 2025

Na 35 minuten zijn de aardappelen nog niet echt zacht. Je moet ze dus eerst in de oven doen. Maar het vlees was heerlijk. Ik heb er rijstroom aan toegevoegd, zoals in het recept staat, en ik kan gerust zeggen dat ik nog nooit zo mals en gaar vlees heb gegeten! Het recept is heerlijk als licht diner 👍 Een werkelijk heerlijke combinatie!

Automatische vertaling

Meer informatie over receptenboek www.jimezdrave.cz
We maken gezonde en makkelijke recepten voor het hele gezin

Abonneren op recepten

Hou alle nieuwe recepten bij! We sturen ze twee keer per week per e-mail. En als u ze niet lekker vindt, kunt u zich makkelijk afmelden.

Maak uw eigen receptenboek aan.

  • Sla uw favoriete recepten op
  • Schrijf eigen opmerkingen bij
  • Houd uw beoordelingen bij