
Gehydrolyseerd viscollageen met hyaluronzuur en vitamine C en E (mangosmaak)

Gehydrolyseerd viscollageen met citroensmaak

Meng het speltmeel, de hüttenkäse, het ei, bakpoeder en een snufje zout in een kom. Bewerk het deeg uiteindelijk met uw handen om alle ingrediënten te vermengen.
Zet de kom met het deeg 10-15 minuten opzij.
Verwarm ondertussen de oven voor op 170 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Vorm het deeg geleidelijk tot 4 ballen van gelijke grootte en leg ze op de bakplaat.
Zet de bakplaat met broodjes in de voorverwarmde oven en bak ze 30-35 minuten bij 165-170 °C. De gebakken broodjes moeten goudkleurig zijn aan de oppervlakte en zacht wanneer ze worden uitgeknepen.
Deel uw ervaringen en tips met anderen
Ik heb ze gekocht en ze zijn uitstekend.
Automatische vertaling
Uitstekend 😋
Automatische vertaling
De broodjes waren hard en, nog erger, rauw van binnen…
Automatische vertaling